Våre tjenester

Solceller

Er du klar for å redusere strømregningen, og samtidig bidra til en grønnere fremtid? Rogalandshus har solid erfaring med solceller, både utenpåliggende og fullintegrerte solcelletak. Vi samarbeider med gode lokale elektrikere og solcelleleverandører, og hos oss får du alltid lokale og faglærte håndverkere på taket ditt!

Solceller

Produser din egen strøm med solceller

Vi sørger for at alt gjøres skikkelig og fagmessig. Våre samarbeidspartnere innen elektro velger de beste solcelleproduktene, slik at du får mest mulig ytelse for pengene. I tillegg har solcellene 25 års garanti.

Vurderer du om du skal velge utenpåliggende eller fullintegrerte solceller? Her kan du lese om de ulike alternativene og hva som passer best for din bolig.

Utenpåliggende solceller

Dersom du allerede har et godt tak, vil som regel et utenpåliggende tak være løsningen Dette er solceller som legges utenpå ditt eksisterende tak. Ofte er dette den rimeligste løsningen, og det finnes mange gode produkter på markedet. Det er rimelig i innkjøp og går raskt å legge.

Vi leverer solceller vi vet er gode produkter, valgt og montert i nært samspill med våre gode elektrikere. Når du legger utenpåliggende solceller, bør du samtidig gjøre en tilstandsvurdering av taket ditt. Dersom taket synger på siste verset, kan de være klokt å vurdere takbytte samtidig. Vi ordner alt dette for deg!

Fullintegrerte solceller

Er taket ditt modent for utskiftning, bør du vurdere et fullintegrert solcelletak. I mange tilfeller er den beste løsningen å erstatte all takstein med et fullintegrert solcelletak. Fordelene er mange; du får flere solcellepaneler, det ser meget lekkert ut og du får en trygg og god løsning. Dette gir et rent og ryddig design og høy solcelleytelse.

Leverandøren Hassel Solar holder til i Sandnes, noe som gir en ekstra trygghet. Noen benytter anledningen til å skifte ut tetting og lekter samtidig. Da er du rigget med et nytt tak som gir deg gunstig strøm for ettertiden. Ta kontakt for info eller befaring.

Jærsk håndverk. Stein for stein. Panel for panel.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen – fra planleggingsfasen til solcellene ligger på taket og produserer kortreist strøm.

Bildegalleri

Behov for litt inspirasjon? Slik kan det gjøres!

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Klar for å produsere egen strøm med solceller levert av en jærsk bedrift?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig