Om oss

Om Rogalandshus

Rogalandshus er et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren.

Om oss

Lokale fagfolk med kvalitet og kompetanse i alle ledd

For deg som kunde gir det ekstra trygghet å vite at ditt oppdrag håndteres av lokale fagfolk som har forankring i en bedrift med solid økonomi og gode fremtidsutsikter. Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

Rogalandshus er et lokalt byggefirma. Vårt geografiske nedslagsfelt strekker seg fra Stavanger i nord til Egersund i sør, med Sandnes, Time, Klepp og Hå kommuner som hovedområder. Vi er en god gjeng med lokal tilhørighet. Alle tømrere har fagbrev og administrasjonen består av personer med lang erfaring i byggebransjen.

Kjøp av bolig – enten det er på egen tomt eller prosjektert bolig – er kanskje den viktigste investeringen vi gjør. Noen kjøper en gang, andre gjør det flere ganger. Uansett, så er det viktig at prosessen gjennomføres på en kvalitetsmessig og profesjonell måte – fra A til Å.

Det er mange fag i en byggeprosess. Dette krever god planlegging – fra første pennestrøk til siste hammerslag. Målsettingen til Rogalandshus er å fokusere på stor kompetanse i administrasjonen. Kvalitet i prosjekteringsfasen og dialog med både kunder og offentlige myndigheter ser vi på som nøkkelen til en god og smidig byggeprosess.

Trivselsfaktoren skal være høy i Rogalandshus. Jobber du hos oss vil du merke at mellommenneskelige forhold er satsningsområder. Vi har kort vei fra byggeplass til kontor, og alle i organisasjonen har en viktig rolle.

Jærbuen er kjent for å være jordnær – det har vi som jobber her fått inn med morsmelka!

Jærsk håndverk går ikke ut på dato

Det starter med en enkel telefon, epost eller befaring. Vi gjør alltid vårt beste for å gi deg en god opplevelse før, under og etter moderniseringen av boligen din.

Kontaktpersoner

Administrasjon

Geir Inge Fuglestad

Geir Inge Fuglestad

Daglig leder

Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig

Idar Mæland

Idar Mæland

Driftsansvarlig

Vidar Enoksen

Vidar Enoksen

Prosjektleder

Idar Sør-Reime

Idar Sør-Reime

Avdelingsleder

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig