Om Rogalandshus AS

Rogalandshus AS er et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren. For deg som kunde gir det ekstra trygghet å vite at ditt oppdrag håndteres av lokale fagfolk som har forankring i en bedrift med solid økonomi og gode fremtidsutsikter. Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

Rogalandshus AS er et lokalt byggefirma med 12 motiverte medarbeidere. Vårt geografiske område strekker seg fra Stavanger i nord til Egersund i sør. Hovedområdet er Time, Klepp og Hå kommuner. Vi er en god gjeng med lokal tilhørighet. Alle tømrere har fagbrev og administrasjonen består av personer med lang erfaring i byggebransjen.

Kjøp av bolig – enten det er på egen tomt eller prosjektert bolig – er kanskje den viktigste investeringen vi gjør. Noen kjøper en gang, andre gjør det flere ganger. Uansett, så er det viktig at prosessen gjennomføres på en kvalitetsmessig og profesjonell måte – fra A til Å.

Det er mange fag i en byggeprosess. Dette krever god planlegging – fra første pennestrøk til siste hammerslag. Målsettingen til Rogalandshus AS er å fokusere på stor kompetanse i administrasjonen. Kvalitet i prosjekteringsfasen og dialog med både kunder og offentlige myndigheter ser vi på som nøkkelen til en god og smidig byggeprosess.

Trivselsfaktoren skal være høy i Rogalandshus. Jobber du hos oss vil du merke at mellommenneskelige forhold er satsningsområder. Vi har liten vei fra byggeplass til kontor, og alle i organisasjonen har en viktig rolle. Jærbuen er kjent for å være jordnær – det har vi som jobber her fått inn med morsmelka!

100% fagfolk

100% soliditet

100% trygghet

100% lokalt

Administrasjon

Geir Inge Fuglestad

Geir Inge Fuglestad

Daglig leder

Idar Mæland

Idar Mæland

Driftsansvarlig

Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig

Vidar Enoksen

Vidar Enoksen

Prosjektleder

Idar Sør-Reime

Idar Sør-Reime

Avdelingsleder