Om oss

Samfunnsansvar og lokalt engasjement

Rogalandshus ser på lokalt engasjement mot barn, unge og eldre som særdeles viktig, og er støttespiller for flere lokale klubber og organisasjoner.
Samfunnsansvar

Vi heier på de lokale heltene!

Rogalandshus er et lokalt foretak, med ansatte og eiere som bor fra Sandnes kommune i nord til Hå kommune i sør. Vi ser på lokalt engasjement mot barn, unge og eldre som særdeles viktig. Dette arbeidet ønsker vi å støtte, og derfor er vi støttespiller for flere idrettsforeninger og kulturelle organisasjoner.

De lokale kulturengasjementene og idretten er kanskje det viktigste oppvekstmiljøet et barn kan ha. Mange av disse klubbene drives mer eller mindre på frivillighet, og våre ansatte er selv en del av disse frivillige. Vi ser nytten og ønsker å bidra der vi kan.

Rogalandshus er engasjerte støttespillere for:

Sammen gjør vi en forskjell

Sponsormidler fra bedrifter og næringsliv kan utgjøre et betydelig bidrag til både store og små aktører innen idrett, kultur og andre aktiviteter rettet mot barn og unge.

På bildet ser du anlegget til Varhaug IL. De kaller seg ofte for «Norges råaste idrettslag» og har et praktfullt anlegg med en stor bredde av aktiviteter. Rogalandshus er stolte av å være støttespillere både for Varhaug og mange andre lokale breddeklubber.

Vi er imponerte av å se det gode arbeidet som gjøres i lokalmiljøene på Jæren. Dette er det både kjekt og motiverende å være med på!

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Kontakt Rogalandshus

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som er opptatt av å gi noe tilbake til lokalsamfunnet?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig