Prosjekter

Våre prosjekter

I over 15 år har Rogalandshus bygget boliger fra Stavanger i nord til Egersund i sør, med hovedvekt på Sandnes, Time, Klepp og Hå kommuner. Vil du se hvilke prosjekter vi har til salgs for øyeblikket, eller hva vi har bygget tidligere? Da skal du ta en titt under her.

Våre prosjekter

Boliger til salgs

Rogalandshus har flere boliger til salgs på flere ulike steder på Jæren. Noen av boligene er innflyttingsklare, mens andre er under oppføring. Kanskje finner du din neste bolig her?

Våre prosjekter

Kommer for salg

Iblant gir vi anledning til å lese mer om og melde interesse for prosjekter som er i avsluttende fase av planleggingen, men ennå ikke offisielt lagt ut for salg. Dersom det ikke vises noen prosjekter her akkurat nå, betyr det at alle våre boliger allerede er lagt ut for salg

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Referanser

Fullførte prosjekter

Er du nysgjerrig på hva vi har bygget tidligere? Her kan du se noen av prosjektene og boligene vi har levert opp gjennom årene. Disse boligene er ikke lenger til salgs, men kan kanskje være verdt å ta en titt på likevel?

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Kontakt Rogalandshus

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som er opptatt av god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig