Våre tjenester

Nybygg

God planlegging er halve jobben. Med Rogalandshus får du et dyktig team som kan faget og prosessene – fra tegning og prosjektering, til ferdig bolig.

Nybygg

Skal du bygge nytt hus, ny garasje eller hytte?

Du gir oss rammene, forutsetningene, budsjettet og ambisjonene. Sammen utvikler vi din nye bolig. Du skal ha trygghet gjennom aller faser, fra tegning- og prosjektering til selve byggefasen. Vårt team jobber for at din bolig leveres som avtalt, til rett pris og til rett tid. Du slipper å tenke på annet enn hvordan du vil ha det.

Vi kan gi deg en pris på den boligen du allerede har tegnet, eller vi kan utvikle boligen sammen med deg, i nært samspill med dyktige arkitekter. I denne fasen bruker vi vår erfaring og kompetanse til å utvikle din bolig best mulig innenfor de rammene og forutsetningene som er satt. Dette samspillet gir deg det beste sluttresultatet.

Jærsk håndverk går ikke ut på dato

Alt starter med en enkel telefon, e-post eller et planleggingsmøte. Vi legger alltid vår innsats i å gi deg en positiv og trygg opplevelse gjennom hele prosessen med å bygge ditt nye hjem.

Nybygg

Ta en kikk på hva vi kan hjelpe deg med

– det svarer seg i lengden

Underleverandører

Dersom du skal bygge nytt Rogalandshus på egen tomt, kan du selv velge om du skal benytte våre faste underleverandører eller om du skal holde enkelte fag utenom Rogalandshus sin leveranse.

Erfaringsmessig er det beste for deg som kunde å benytte våre faste underleverandører. Da får du et godt innarbeidet team som Rogalandshus har satt sammen.

Dette er flinke folk som tar ansvar og gjør en skikkelig jobb. Det er selvsagt mange andre flinke i bransjen også, men vi kan i hvert fall gå god for våre faste underleverandører som vi har samarbeidet med i mange år.

Men, valget er ditt når du bygger på egen tomt.

Solceller

Flere spør seg i dag om de skal legge solceller på taket på sin nye bolig. Rogalandshus har god erfaring med dette og leverer både utenpåliggende og fullintegrerte systemer.

Vi rådgir deg om hvilken løsning som passer ditt tak og ditt behov – og gir deg en konkurransedyktig pris på leveransen.

Får du dette levert sammen med huset, vet du at dette legges av dyktige fagfolk som kjenner akkurat din bolig best.

Byggesak

Når Rogalandshus bygger hus for deg, så tar vi gjerne byggesaken også. Det legger grunnlag for en effektiv og smidig prosess opp mot kommunen. Vi gjør dette hverdag og kjenner de kommunale saksbehandlingsrutinene. Dette kommer deg til gode, og færre ting for deg å passe på.

Tomtedeling

Ønsker du å bygge hus i hagen? Vi kan hjelpe våre kunder med å gjennomføre fradelingsprosessen. Det kan spare deg for både tid og penger.

Arkitekttjenester

Et godt prosjekt starter med god planlegging. Slik får du de beste løsningene. «Arkitekter er ikke arkitekter».  Derfor bruker vi flere forskjellige og velger samarbeidspartner ut ifra hva som passer for akkurat ditt prosjekt.

Men ikke bekymre deg. Dersom du allerede har engasjert arkitekt pleier vi ikke å være vanskelige.

Kjøkken

Det finnes mange finne kjøkken på markedet og i alle prisklasser. Vi samarbeider med gode kjøkkenleverandører som både har gode produkter og som er flinke på logistikk og montasje.

Når du bygger på egen tomt kan du velge hvilken som helst leverandør, men erfaringsmessig så lønner det seg å velge en leverandører som er gode på hele prosessen – ikke bare i salgsfasen. Og velger du en av våre faste leverandører, gir det ofte det beste sluttresultatet.

Valg av løsninger

Rogalandshus bruker sin erfaring og gir deg gode råd i hele prosessen. Det kan være allerede på tegningsstadiet, hvor vi gir deg innspill på gode praktiske løsninger og kostnadsbesparende tiltak.

Vi gir også råd om produkter og materialvalg, slik at du kan gjøre gode tilvalg og løsninger.

Garasje og carport

En garasje kan være god å ha. Mange bygger for bilen, men den ender ofte opp som oppbevaringsplass for husholdningen. Kanskje er en ekstra bod løsningen for å få plass til bilen igjen? Eller er det beste en ny og større garasje eller carport?

Det viktige er å sjekke reguleringsbestemmelsene for eiendommen for å se hvilke muligheter som finnes hos deg. Dette er vi i Rogalandshus flinke til. Vi sjekker ut på et blunk og tar oss av søknadsprosessen om nødvendig. Arkitekt til prosjektering, ja det fikser vi også.

Bildegalleri

Behov for litt inspirasjon? La oss vise deg noe av det vi har gjort tidligere.

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig