Våre tjenester

Bolig på egen tomt

Det er mange fag i en byggeprosess. Dette krever god planlegging – fra første pennestrøk til siste hammerslag.

Egen tomt

Har du tomt du ønsker å bygge drømmeboligen på?

Kjøp av bolig – enten det er på egen tomt eller prosjektert bolig – er kanskje den viktigste investeringen vi gjør. Noen bygger en gang, andre gjør det flere ganger. Uansett, så er det viktig at prosessen gjennomføres på en kvalitetsmessig og profesjonell måte – fra A til Å.

Vi har arkitektsamarbeid som kan tegne huset ditt – eller du kan komme til oss med ferdige tegninger. Prisen vi gir skal være riktig, og ikke minst troverdig. Rogalandshus kan være totalentreprenør, eller ansvarlig for deler av prosessen. Det bestemmer du!

Målsettingen til Rogalandshus er å fokusere på stor kompetanse i administrasjon og på byggeplass. Kvalitet i prosjekteringsfasen og dialog med både kunder og offentlige myndigheter ser vi på som nøkkelen til en god og smidig byggeprosess. Her har vi lang erfaring.

Jærsk håndverk går ikke ut på dato

Du kan være trygg på at vi får prosjektet ditt trygt i havn når du bygger på egen tomt. Vi har lang erfaring, og samarbeider kun med gode underleverandører.

Egen tomt

Ta en kikk på hva vi kan hjelpe deg med

– det svarer seg i lengden

Underleverandører

Dersom du skal bygge nytt Rogalandshus på egen tomt, kan du selv velge om du skal benytte våre faste underleverandører eller om du skal holde enkelte fag utenom Rogalandshus sin leveranse.

Erfaringsmessig er det beste for deg som kunde å benytte våre faste underleverandører. Da får du et godt innarbeidet team som Rogalandshus har satt sammen. Dette er flinke folk som tar ansvar og gjør en skikkelig jobb.

Det er selvsagt mange andre flinke i bransjen også, men vi kan i hvert fall gå god for våre faste underleverandører. Dette er stødige firma som vi har samarbeidet med i mange år. Men, valget er ditt når du bygger på egen tomt.

Solceller

Flere spør seg i dag om de skal legge solceller på taket på sin nye bolig. Rogalandshus har god erfaring med dette og leverer både utenpåliggende og fullintegrerte systemer.

Vi rådgir deg om hvilken løsning som passer ditt tak og ditt behov – og gir deg en konkurransedyktig pris på leveransen. Får du dette levert sammen med huset, vet du at dette legges av dyktige fagfolk som kjenner akkurat din bolig best.

Byggesak

Når Rogalandshus bygger hus for deg, så tar vi gjerne byggesaken også. Det legger grunnlag for en effektiv og smidig prosess opp mot kommunen. Vi gjør dette hverdag og kjenner de kommunale saksbehandlingsrutinene. Dette kommer deg til gode, og færre ting for deg å passe på.

Tomtedeling

Når Rogalandshus bygger hus for deg, så tar vi gjerne byggesaken også. Det legger grunnlag for en effektiv og smidig prosess opp mot kommunen. Vi gjør dette hverdag og kjenner de kommunale saksbehandlingsrutinene. Dette kommer deg til gode, og færre ting for deg å passe på.

Arkitekttjenester

Et godt prosjekt starter med god planlegging. Slik får du de beste løsningene. «Arkitekter er ikke arkitekter».  Derfor bruker vi flere forskjellige og velger samarbeidspartner ut ifra hva som passer for akkurat ditt prosjekt.

Men ikke bekymre deg. Dersom du allerede har engasjert arkitekt pleier vi ikke å være vanskelige.

Kjøkken

Det finnes mange finne kjøkken på markedet og i alle prisklasser. Vi samarbeider med gode kjøkkenleverandører som både har gode produkter og som er flinke på logistikk og montasje.

Når du bygger på egen tomt kan du velge hvilken som helst leverandør, men erfaringsmessig så lønner det seg å velge en leverandør som er gode på hele prosessen, ikke bare i salgsfasen. Og velger du en av våre faste leverandører, så blir det ofte det beste sluttresultatet.

Valg av løsninger

Rogalandshus bruker sin erfaring og gir deg gode råd i hele prosessen. Det kan være allerede på tegningsstadiet, hvor vi gir deg innspill på gode praktiske løsninger og kostnadsbesparende tiltak.

Vi gir også råd om produkter og materialvalg, slik at du kan gjøre gode tilvalg og løsninger.

Garasje og carport

En garasje kan være god å ha. Mange bygger for bilen, men den ender ofte opp som oppbevaringsplass for husholdningen. Kanskje er en ekstra bod løsningen for å få plass til bilen igjen? Eller er det beste en ny og større garasje eller carport?

Det viktige er å sjekke reguleringsbestemmelsene for eiendommen for å se hvilke muligheter som finnes hos deg. Dette er vi i Rogalandshus flinke til. Vi sjekker ut på et blunk og tar oss av søknadsprosessen om nødvendig. Arkitekt til prosjektering, ja det fikser vi også.

Bildegalleri

Vil du se hva vi har gjort tidligere? Her finner du litt inspirasjon.

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Klar for å gå fra tomt til drømmehus? Da har du kommet til rett plass!

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig