Boliger til salgs

Vindmøllhagen 81-83

Spennende eneboliger med praktiske løsninger og spenstig arkitektur. NB! Boligene er utsolgt.

Vindmøllhagen 81-83

Spennende eneboliger i Sandnes

Vi kan nå presentere nye og spennende eneboliger som kombinerer praktiske løsninger og spenstig arkitektur. Bygget med ekte jærsk håndtverk. NB! Boligene er utsolgt.

Nye eneboliger med god beliggenhet blir stadig sjeldnere. Nye boligfelt består stort sett av rekkehus og leiligheter. Da er det ekstra kjekt å presentere nye eneboliger på attraktive Aase Gård.

Midt i overgangen mellom to attraktive bydeler har Aase Gård blitt bygget ut med mange boligtyper og kjøpergrupper. Og de som bor her trives godt!

Boligfeltet er snart ferdig utbygget og de tyngste byggearbeidene på feltet er unnagjort. Beliggenheten har mange kvaliteter med sin nærhet til turområder og gode sykkelstier. Feltet ligger åpent og fritt, og turen til sentrum kan tas gjennom Sandved eller i Sandvedparken.

Vindmøllhagen 81-83

Vindmøllhagen 81 (solgt)

Boligen har en raus carport med tilliggende sportsbod og bi-inngang / vaskerom direkte fra caporten.

Hovedinngangen leder inn i en flott hall og et gjeste-wc med dusj med inngang fra hallen. Stuen har en lun og god tv-krok, som også kan innredes som soverom.

Spisebord og sofaen er lagt ved de store vindusflatene mot utsikten. Kjøkkenet er romslig og åpent med utgang direkte til terrassen.

I 2.etg får du 4 soverom, hovedbad og en herlig loftstue med godt lys og god plass til sofa. Hovedsoverommet har en tilhørende walk-in-garderobe.

1. etasje

2. etasje

Vindmøllhagen 81-83

Vindmøllhagen 83 (solgt)

Boligen har carport med tilliggende sportsbod. Det romslige vaskerommet kan som tilvalg få montert en dør slik at vaskerommet også blir bi-inngang fra direkte fra carporten.

Hovedinngangen leder inn i en flott hall og et gjeste-wc med dusj med inngang fra hallen. Stuen har en lun og god tv-krok, som også kan innredes som soverom. Stuen har en praktisk vinkel-form og et romslig kjøkken med direkte utgang til terrassen.

I 2.etg får du 4 soverom, hovedbad og en romslig loftstue med godt lys. Hovedsoverommet har en tilhørende walk-in-garderobe.

1. etasje

2. etasje

Bildegalleri

Vindmøllhagen 81-83

Klikk på bildene for å se større

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig