Vindmøllhagen 81-85

Spennende eneboliger med praktiske løsninger og spenstig arkitektur. Kun 1 igjen!

Sted

Sandved, Sandnes kommune

Type

Eneboliger

Antatt ferdigstilling

2. kvartal 2023

Pris

Kr. 6.490.000 + omk.
Forutsetter egeninnsats

Omkostninger

Kr. 53.670

Tillegg for ferdig bolig

Kr. 250.000 inkl. gulv og maling

Kontaktpersoner

Trond Tveit
Mob. 932 41 604
trond@rogalandshus.no

Leiv Inge Stokka
Eiendomsmegler 1
Mob. 952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no

3 nye og spennende eneboliger i Sandnes

2 solgt, kun 1 igjen!

Vi kan nå presentere nye og spennende eneboliger som kombinerer praktiske løsninger og spenstig arkitektur. Bygget med ekte jærsk håndtverk.

Nye eneboliger med god beliggenhet blir stadig sjeldnere. Nye boligfelt består stort sett av rekkehus og leiligheter. Da er det ekstra kjekt å presentere nye eneboliger på attraktive Aase Gård.

Midt i overgangen mellom to attraktive bydeler har Aase Gård blitt bygget ut med mange boligtyper og kjøpergrupper. Og de som bor her trives godt!

Boligfeltet er snart ferdig utbygget og de tyngste byggearbeidene på feltet er unnagjort. Beliggenheten har mange kvaliteter med sin nærhet til turområder og gode sykkelstier. Feltet ligger åpent og fritt, og turen til sentrum kan tas gjennom Sandved eller i Sandvedparken.

Enebolig, Vindmøllhagen nr. 81

Solgt

Boligen har en raus carport med tilliggende sportsbod og bi-inngang / vaskerom direkte fra caporten.

Hovedinngangen leder inn i en flott hall og et gjeste-wc med dusj med inngang fra hallen. Stuen har en lun og god tv-krok, som også kan innredes som soverom.

Spisebord og sofaen er lagt ved de store vindusflatene mot utsikten. Kjøkkenet er romslig og åpent med utgang direkte til terrassen.

I 2.etg får du 4 soverom, hovedbad og en herlig loftstue med godt lys og god plass til sofa. Hovedsoverommet har en tilhørende walk-in-garderobe.

Vindmøllhagen 81, 1. etasje
Vindmøllhagen 81, 2. etasje

Enebolig, Vindmøllhagen nr. 83

Solgt

Boligen har carport med tilliggende sportsbod. Det romslige vaskerommet kan som tilvalg få montert en dør slik at vaskerommet også blir bi-inngang fra direkte fra carporten.

Hovedinngangen leder inn i en flott hall og et gjeste-wc med dusj med inngang fra hallen. Stuen har en lun og god tv-krok, som også kan innredes som soverom. Stuen har en praktisk vinkel-form og et romslig kjøkken med direkte utgang til terrassen.

I 2.etg får du 4 soverom, hovedbad og en romslig loftstue med godt lys. Hovedsoverommet har en tilhørende walk-in-garderobe.

Vindmøllhagen 81, 1. etasje
Vindmøllhagen 81, 2. etasje

Enebolig, Vindmøllhagen nr. 85

Boligen har carport med tilliggende sportsbod. Det romslige vaskerommet kan som tilvalg få montert en dør slik at vaskerommet også blir bi-inngang fra direkte fra carporten.

Hovedinngangen leder inn i en flott hall og et gjeste-wc med dusj med inngang fra hallen. Stuen har en lun og god tv-krok, som også kan innredes som soverom. Spisebord og sofaen er lagt ved de store vindusflatene mot utsikten. Kjøkkenet er romslig og åpent med utgang direkte til terrassen.

I 2.etg får du 4 soverom, hovedbad og en romslig loftstue med godt lys. Hovedsoverommet har en tilhørende walk-in-garderobe. Det kan fradeles enda et soverom i en del av loftstuen om det behovet skulle melde seg.

Pris kr 6.490.000,- + omk. Forutsetter egeninnsats.

Vindmøllhagen 81, 1. etasje
Vindmøllhagen 81, 2. etasje

Kart

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave