Fullførte prosjekter

Stor enebolig i Rossåsen, Figgjo

Stor familiebolig med 5 soverom og egen leilighet. Boligen er solgt.

Stor enebolig i Rossåsen, Figgjo

Stor, nøkkelferdig familiebolig med utleiedel

I det nyetablerte villaområdet i Rossåsen på Figgjo, bygget Rogalandshus en ny enebolig med 5 soverom, 2 stuer, 2 bad og egen leilighet. NB! Boligen er solgt.

Innhold

  • Underetasje: Gang, bod/garderobe som hovedboligen. Leilighet: Vindfang, bad, bod/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og god/garderobe.
  • 1. etasje: Stue, kjøkken, vaskerom, gang, bad og soverom med direkte adkomst til garderoberom.
  • Loft: Loftsstue, 4 soverom og bad.
  • Egen leilighet: Vindfang, kjøkken/stue, 2 soverom hvorav det ene med direkte adkomst til garderoberom, bad.
  • Garasje og 2 uteboder.

Om boligen

Enebolig i Rossåsen på Figgjo (Rossåsbakken 15). Eneboligen inneholder egen kjellerleilighet på 61 m² med 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Hoveddel inneholder inntil 5 soverom + 2 stuer og 2 bad. Det er også med carport/garasje og utvendig bod.

Boligen har gang med trapp og romslig bod i u.etg. Boda kan også brukes til garderobe. I 1.etasje er det romslig stue med store vindusflater mot øst. Kjøkkenet har utgang til terrasse mot sør og vest og har god plass for innredning. Innenfor kjøkkenet er det et romslig vaskerom med god plass for vask og tørk av tøy, samt god plass for oppbevaring. Vi har og plass for bad og soverom med garderobe. Soverommet kan velges som en del av stueareal. I 2.etasje er det 4 romslige soverom, stort bad og loftstue med flott utsikt. Siden en da har alle funksjoner i u.etasje og 1.etasje, så kan 2.etasje leveres uinnredet.

Vi har lagt vekt på at boligen har en fleksibel planløsning, enkle kommunikasjonslinjer og god kontakt med uteoppholdsareal.

Boligen har et asymmetrisk saltak med et opplett/utbygg og en vindusbruk som gir et moderne uttrykk. Med flatt tak på carporten og bodene så underordner den seg boligen.

Om leiligheten

Leiligheten har en kompakt planløsning med lite gangareal. Den har gode vindusflater mot øst, og oppleves som lys og trivelig. Leiligheten har stue/kjøkken, bad/vaskerom med bod og to soverom, hvor det ene har garderoberom.

Bildegalleri

Stor enebolig i Rossåsen, Figgjo

Klikk på bildene for å se større

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig