Rinda i Sandnes

Praktiske og innholdsrike eneboliger med spenstig arkitektur. Boligene er utsolgt.

Velkommen til Rinda

NB! Utsolgt

Enebolig
To innganger
Hage
Turterreng
Sentralt
Moderne arkitektur

Vi kan nå presentere nye og spennende eneboliger som
kombinerer praktiske løsninger og spenstig arkitektur.
Bygget med ekte jærsk håndverk.

Nye eneboliger med god beliggenhet blir stadig sjeldnere. Nye boligfelt består stort sett av rekkehus og leiligheter. Da er det ekstra kjekt å presentere nye eneboliger på attraktive Aase Gård.

Midt i overgangen mellom to attraktive bydeler har Aase Gård blitt bygget ut med mange boligtyper og kjøpergrupper. Og de som bor her trives godt!

Boligfeltet er snart ferdig utbygget og de tyngste byggearbeidene på feltet er unnagjort. Beliggenheten har mange kvaliteter med sin nærhet til turområder og gode sykkelstier. Feltet ligger åpent og fritt, og turen til sentrum kan tas gjennom Sandved eller i Sandvedparken.

Rinda 51 og 53 er to praktiske og veldig innholdsrike
eneboliger. Rendyrket funkis-arkitektur som passer flott inn
med den moderne arkitekturen på feltet. Litt forskjell i
størrelse og planløsning, men begge boligene er like praktiske.

Dette kan bli ditt nye hjem!

Boligene kan leveres klar for egeninnsats eller nøkkelferdige. Ved klar for egeninnsats menes det at kjøper sparkler, maler og legger parkett. Fliselegging av bad gjøres av utbygger.

Enebolig, Rinda 51

1. etasje:

Boligen har to innganger; en hovedinngang og en praktisk bi-inngang direkte fra carporten. Bi-inngangen fungerer også som vaskerom og har
god lagringsplass. En praktisk skyvedør forbinder vaskerommet med hovedinngangen. I tillegg er det lagt inn et praktisk gjeste-wc-rom med
dusj med inngang fra vindfanget.

Stuen og kjøkkenet har praktiske oppdelte soner; en tv-krok, salongen i midten og kjøkken og spisesone med direkte utgang til hagen. Kjøkkenet
ligger en vinkel fra stuen og her har du plass til å få ditt drømmekjøkken. I tillegg kan du montere en vedovn mellom kjøkken og spiseplassen.
Her er alt lagt til rette for kosestunder med familie og venner.

Takhøyden i 1.etg er hele 2,70 m, dette gir en helt spesiell romfølelse. Dette må oppleves!

2. etasje:

I andre etasje finner du hele 4 soverom, hvor hovedsoverommet i tillegg har et walkinn-garderoberom. Badet er romslig og i tillegg får du en
herlig loftstue. For de som trenger det, kan det i tillegg plasseres et 5.soverom i 1.etg.

Boligen har en stram funkis-arkitektur, hvor form og vindusplassering harmonerer med innvendige siktlinjer og rommenes funksjoner. Store
vindusflater der du vil åpne opp mellom ute og inne og slippe inn lys og utsyn.

Vindmøllhagen 81, 2. etasje

Planløsning Rinda 51 1. etasje

Vindmøllhagen 81, 1. etasje

Planløsning Rinda 51 2. etasje

Enebolig, Rinda 53

1. etasje:

Boligen har to innganger; en hovedinngang og en praktisk bi-inngang direkte fra carporten. Bi-inngangen fungerer også som vaskerom og har god lagringsplass. En praktisk skyvedør forbinder vaskerommet og bi-inngangen direkte inn på kjøkkenet. Det er plassert et praktisk gjeste-wc-rom med dusj med inngang fra hallen.

Stuen og kjøkkenet har har en åpen og moderne løsning, med kjøkkenets hovedfunksjoner langs veggen og en praktisk kjøkkenhøy mot spisebordet som er rommets hjerte. I rommets andre ende ligger salongen og tv-kroken. Opplegg for vedovn ligger midt i rommet og direkte mot spiseplassen. Skulle du trenger langbord i festlige anledninger, er dette et perfekt tilrettelagt.

Takhøyden i 1.etg er hele 2,70 m, dette gir en helt spesiell romfølelse. Dette må oppleves!

2. etasje:

I andre etasje finner du hele 4 soverom, hvor hovedsoverommet i tillegg har et walkinn-garderoberom. Badet er praktisk og har mulighet for både dusj og badekar. I tillegg får du en kjekk tv-krok i 2.etg. For de som trenger det, kan det i tillegg plasseres et 5. soverom i 1.etg.

Boligen har en stram funkis-arkitektur, hvor form og vindusplassering harmonerer med innvendige siktlinjer og rommenes funksjoner.

Store vindusflater der du vil åpne opp mellom ute og inne og slippe inn lys og utsyn.

Vindmøllhagen 81, 2. etasje

Planløsning Rinda 53 1. etasje

Vindmøllhagen 81, 1. etasje

Planløsning Rinda 53 2. etasje

Kart

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave