Fullførte prosjekter

Stor enebolig i Øykhagen, Hommersåk

3 prosjekterte eneboliger over to plan på populære Rosseland. Boligene er utsolgt.
Stor enebolig i Øykhagen, Hommersåk

Stor, nøkkelferdig familiebolig med utleiedel

I det etablerte boligområdet i Øykhagen på Hommersåk, bygget Rogalandshus en ny enebolig med 5 soverom, 2 stuer, 2 bad og godkjent utleieleilighet. NB! Boligen er solgt.

Innhold

  • Underetasje: Gang, bod/garderobe som hovedboligen.
  • 1. etasje: Stue, kjøkken, vaskerom, gang, bad og soverom med direkte adkomst til garderoberom.
  • Loft: Loftsstue, 4 soverom og bad.
  • Leilighet: Vindfang, bad, bod/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og god/garderobe.
  • Garasje og 2 uteboder.

Om boligen

Stor familiebolig i populære Øykhagen på Hommersåk. Hoveddel inneholder inntil 5 soverom, 2 stuer og 2 bad. Det er også med carport/garasje og utvendig bod. Eneboligen inneholder egen kjellerleilighet på 61 m² med 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Boligen har gang med trapp og romslig bod i u.etg. Boden kan også brukes til garderobe. I 1.etasje er det romslig stue med store vindusflater mot øst. Kjøkkenet har utgang til terrasse mot sør og vest og har god plass for innredning. Innenfor kjøkkenet er det et romslig vaskerom med god plass for vask og tørk av tøy, samt god plass for oppbevaring. Vi har og plass for bad og soverom med garderobe. Soverommet kan velges som en del av stueareal. I 2.etasje er det 4 romslige soverom, stort bad og loftstue. Siden en da har alle funksjoner i u.etasje og 1.etasje, så kan 2.etasje leveres uinnredet.

Boligen har et asymmetrisk saltak med et utbygg samt en vindusbruk som gir et moderne uttrykk. Carport og bod er med på å skjerme uteoppholdsarealet mot sør for innsyn.

Vi har lagt vekt på at boligen har en fleksibel planløsning, enkle kommunikasjonslinjer og god kontakt med uteoppholdsareal.

Om leiligheten

Leiligheten har 2 soverom, totalt 61.2 m² BRA. Leiligheten har en kompakt planløsning med lite gangareal. Den har gode vindusflater mot øst, og oppleves som lys og trivelig. Leiligheten har stue/kjøkken, bad/vaskerom med bod og to soverom, hvor det ene har garderoberom.

Bildegalleri

Stor enebolig i Øykhagen, Hommersåk

Klikk på bildene for å se større

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig