Fullførte prosjekter

Familieboliger i Malminhagen

Flotte og familievennlige eneboliger. Boligene er utsolgt.
Familieboliger i Malminhagen

Flotte og familievennlige eneboliger i Julebygda

Omgitt av grønne enger og bondegårder, ligger Malminhagen. Like ved barnehage og den nye barneskolen. Idrettshall og nærbutikk. Julabygdå er ei perle. NB! Boligene er utsolgt.
Selv om du bor på landet, så er Sandnes sentrum bare 5 minutter unna med bil. Og skal du til Forus, Sola eller Jæren, så er ingenting langt unna. Julabygdå er faktisk veldig sentralt, og samtidig trygt og landlig.

Mange forskjellige boligtyper

Felles for alle boligene er at du har god plass til deg og din familie. Bilen står varmt og godt i garasjen. Det er hage og terrasser og kjekke naboer.

Det er lagt vekt på å gi boligene en gjennomtenkt planløsning, pakket inn i en moderne nytolkning av klassiske saltakhus.

Beliggenhet

Hvis du lurer på om du skal bo på landet eller byen, så kan du flytte til boligfeltet Malminhagen. Her får du begge deler.

Omgitt av dyrket mark, fritt, åpent og deilig, får du på samme tid et godt nabolag i ei trivelig bygd. Et levende og engasjert lokalsamfunn, hvor vi bryr oss om hverandre og løfter i lag.

Snart starter bygging av ny idrettshall og utvidelse av skolen. Begge deler i gangavstand. En liten biltur på 5 min tar deg til Sandnes. Malmheim ligger strategisk plassert om du skal til Jæren, Forus eller mot Sola.

Velkommen til Malminhagen, håper du blir vår nye nabo!

Bildegalleri

Familieboliger i Malminhagen

Klikk på bildene for å se større

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig