Fullførte prosjekter

Lyefjell – 7 rekkehus med panoramautsikt

Boligene er utsolgt.

Lyefjell – 7 rekkehus med panoramautsikt

Bo ytterst på kanten av Jærens tak

På Lyetoppens beste tomt, ytterst på kanten av Jærens tak, har vi bygget 7 rekkehus. Tomta er sørvestvendt og har derfor unike solforhold og en fantastisk panoramautsikt. Boligene er utsolgt.

Moderne arkitektur

Boligene har et moderne formspråk, med en kombinasjon av flate tak og skrånende takflater. Formen på taket spiller på de skarpe tretoppene på Lyetoppen, og de bølgende, flate takene illustrerer de bølgende fjellformasjonene bak.

Mot veien har vi planlagt utvendig bod. Sammen med levegg mellom boligene er det med på å skjerme og privatisere inngangspartiet og carporten. Det er inngang på hovedplan og boligen kan derfor være tilgjengelig bolig med alle funksjoner på hovedplan.

Om planløsningene

I 1.etasje er det romslig vindfang med bodareal som en kan bruke som garderobe, mulighet for soverom, bad med plass for vaskemaskin, og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong mot sørvest. På balkongen kan en virkelig nyte sola og utsikten. Stua har ekstra romhøyde og store vindusflater slik at en får mye lys og får naturen inn i stua.

I underetasjen er det 2 soverom, det ene med hageutgang, bad, vaskerom med tekniske funksjoner og et romslig mediarom med plass for lek og spill. Det er en praktisk og god løsning hvor vaskerom/teknisk rom ligger innenfor det romslige badet.

Gode, private uteområder

Det er levegger mellom husene slik at hagearealet er skjermet. Hagearealet grenser til friområde og har god dybde. Her kan en ha en flott uteplass med sol fra tidlig formiddag til den går ned i havet.

Vi har lagt vekt på å skape gode, funksjonelle planløsninger og lyse, gode rom, i en bolig med et moderne formspråk.

Bildegalleri

Lyefjell – 7 rekkehus med panoramautsikt

Klikk på bildene for å se større

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig