Fullførte prosjekter

7 eneboliger på Lyefjell

Frittliggende eneboliger med moderne funkisarkitektur. Boligene er utsolgt.

7 eneboliger på Lyefjell

Lyst og luftig på Jærens tak

Frittliggende eneboliger med moderne funkis-arkitektur. Huset har en kubisk form med rene linjer og en rasjonell planløsning. Boligene er utsolgt.

På takterrassen, som er over deler av huset, sitter man på Jærens tak, med en fantastisk utsikt. Eneboligen har dobbel garasje med en tilhørende stor sportsbod. 

Lyst og luftig

For å utnytte utsikten og gi lys inn i boligen, har vi valgt store og deilige vindusflater mot sør-vest og jærkysten. Takhøyden er hele 2,70 m i begge etasjer, noe som gir en herlig romfølelse.  Dette  er faktorer som gir deg kvalitet i hverdagen og utnytter en utsikt du ikke kan bli lei av.

Om planløsningene

Alle oppholdsrom er i øverste etasje og samme plan som du kommer inn i boligen. Det er meget praktisk. Her finner du en moderne åpen løsning med en fysisk deling som ikke går til taket mellom stue og kjøkken, noe som gjør det store arealet trivelig og praktisk. I tillegg er det i hovedetasjen et soverom, en praktisk bod og ikke minst fullverdig bad. Med utgang fra stue/kjøkken til en fantastisk takterrasse ligger alt til rette for det gode liv med en nytraktet kaffe i sola på Jærens tak. 

I etasjen under er det en ekstra stue, bad, 3 soverom, bod, walk-in-closet og vaskerom. Fra stuen i underetasjen går du rett på til hagen. Vaskerommet fungerer også som bi-inngang. 

Bildegalleri

7 eneboliger på Lyefjell

Bildene er tatt i møblert visningsbolig. Klikk på bildene for å se større

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig