Fullførte prosjekter

Kråkevegen, Varhaug

3 frittliggende eneboliger med takterrasse. Boligene er utsolgt.

Kråkevegen, Varhaug

Praktiske, funksjonelle og frittliggende eneboliger med takterrasse

I Kråkevegen har du kort vei til alt. Beliggenheten er ikke mer enn 500 meter fra sentrum og toget, samt 300 meter fra Iden, et av Norges fineste idrettsanlegg. Skole og barnehage er også kun 250 meter fra boligene. Med andre ord: her kan en ta miljøvennlig transportmiddel til bruk for alle hverdagslige gjøremål. NB! Boligene er utsolgt.

Etablert boligfelt

Tomta i Kråkevegen ligger i et etablert boligfelt med eneboliger med saltaksform. Tomta er flat med atkomst fra veien mot øst. I planleggingen av 3 nye eneboliger har vi lagt vekt på å følge den stedlige bebyggelsesstrukturen. De nye husene viderefører da tidligere mønstre og gir derved historisk kontinuitet.

Sørvest-vendte uteområder

Husene er plassert med akse sørvest, mot veien, slik at en får hagearealet mot sørvest, og med en liten forskyvning så en får godt skjermede uteoppholdsareal. I utformingen har vi tilpasset boligene til eksisterende bebyggelse, med et klassisk formspråk og et stramt og moderne uttrykk, enkle huskropper, lett lesbare volumer, knapp detaljering og saltak.

Carport og bod er med på å danne overbygg over inngangen og et godt skjermet inngangsparti, som forøvrig er synlig fra veien. Det er også atkomst via carporten til vaskerom/bod.

Praktisk, lyst og funksjonelt

Vi har også lagt vekt på praktiske planløsninger med enkle kommunikasjonslinjer og lite gangareal. Boligene har åpen stue og kjøkken hvor det er lagt vekt på gjennomlys og god visuell og fysisk kontakt med uterommene. Kjøkkenet ligger fint skjermet i egen krok. Det er dusj/wc i inngangspartiet.

I 2. etasje er det 4 soverom – det ene med eget garderoberom – samt et romslig bad og tv-stue med utgang til takterrasse. Takterrassen har et lite takoverbygg som også skjermer for vind og innsyn.

Vi har lagt vekt på å skape gode, funksjonelle planløsninger og lyse, gode rom som har god kontakt med utearealet.

Om Varhaug og nærområdene

Varhaug er kjent for stort engasjement innen idrett og kulturliv. Idrettsanlegget Iden er fantastisk, og her kan familien velge mellom mange forskjellige idretter med flotte fasiliteter i et usedvanlig veldrevet idrettslag. I tillegg er Hå Kulturtorg på Nærbø ikke langt unna.

Du trenger heller ikke bruke mange minuttene før du er på Hå Kommunes 40 km lange strandlinje, med Kongevegen og Varhaug gamle kirkegård som to av mange flotte attraksjoner og turområder. Her er både sykkel, sko og barnevogn aktuelt utstyr. Til og med surfebrettet og badeutstyret kan tas frem om du vil. Bølgene er berømte langt utover Jærens grenser!

Varhaug er administrasjonssenteret i Hå Kommune, og per 1 januar 2016 talte tettstedet 3162 innbyggere.

Bildegalleri

Kråkevegen, Varhaug

Klikk på bildene for å se større

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig