Krabbavigå

4 supre rekkehus i Jåsund - kun 1 igjen!

Sted

Jåsund, Sola kommune

Type

Prosjektert rekkehus

Antatt ferdigstilling

2. kvartal 2023

Pris

Fra kr. 3.540.000 + omk.
Forutsetter egeninnsats

Omkostninger

Kr. 48.670

Tillegg for ferdig bolig

Kr. 170.000 inkl. gulv og maling

Kontaktpersoner

Trond Tveit
Mob. 932 41 604
trond@rogalandshus.no

Leiv Inge Stokka
Eiendomsmegler 1
Mob. 952 10 773
leiv.inge.stokka@em1sr.no

4 innholdsrike og praktiske rekkehus med flott beliggenhet

3 solgt, kun 1 igjen!

Våre nye rekkehus i Krabbavigå er geniale. Her får du en bolig med alt det innholdet du trenger, praktisk og effektivt løst, og i tillegg til en pris du har råd til. I stedet for å kjøpe en liten leilighet, får du i stedet alle de kvaliteter et rekkehus gir deg.

1. etasje
Boligen har en praktisk entrè med god plass til garderobe ved inngangen. Etasjen har gjennomlys fra terrassedøren, noe som gir arealene en åpen og god følelse. Hoved-soverommet har en genial løsning som kombinerer gjennomlys og gjennomgang med en følelse av et romslig soverom. Dette gir en ekstra god plassutnyttelse, og soverommet kan gjemmes bak skyvedørene når en beveger seg mellom hagen og boligen.

2. etasje
Når du kommer opp trappen, blir du møtt av store gode vinduer i et åpent kjøkken med ekstra god takhøyde. Det gir en deilig romfølelse og samtidig mulighet for å legge klaffer i kjøkkenbordet og invitere til middagsselskap! Stuen rigger seg rundt TV-plassen. I tillegg kan det 3. soverommet innlemmes i stuen hvis det er ønskelig. For å spare plass på badet, er ventilasjonsaggregat og varmtvannsberederen lagt i et kott ved soverommet i 2.etg.

Krabbavigå må være verdens beste plass å vokse opp! Det ser du straks du kommer inn på boligfeltet. Her møter sjø og kyst moderne bebyggelse og flotte utomhusarealet. Et eldorado for alle som liker sjøluft og flott natur. Det er heller ikke spart noe på fellesarealene. Godt planlagt og med en egen bussvei tvers gjennom feltet. Rekkehusene ligger perfekt plassert langs det flotte friområdet. Kan det bli bedre?

Prisen er klar for egeninnsats som innebærer gulvlegging og sparkling/maling.

Boligene kan leveres ferdig mot et tillegg i pris:

Malerpakke kr. 120 000,- inkludert 1 farge
Parkett kr. 50 000,- 3-stavs hvitlasert eik.
Totalt kr. 170 000,-

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave