Boliger til salgs

Krabbavigå i Jåsund

4 supre rekkehus i Jåsund. Boligene er utsolgt.

Krabbavigå i Jåsund

4 innholdsrike og praktiske rekkehus med flott beliggenhet

Våre nye rekkehus i Krabbavigå er geniale. Her får du en bolig med alt det innholdet du trenger, praktisk og effektivt løst, og i tillegg til en pris du har råd til. I stedet for å kjøpe en liten leilighet, får du i stedet alle de kvaliteter et rekkehus gir deg. NB! Boligene er utsolgt.

1. etasje
Boligen har en praktisk entrè med god plass til garderobe ved inngangen. Etasjen har gjennomlys fra terrassedøren, noe som gir arealene en åpen og god følelse. Hoved-soverommet har en genial løsning som kombinerer gjennomlys og gjennomgang med en følelse av et romslig soverom. Dette gir en ekstra god plassutnyttelse, og soverommet kan gjemmes bak skyvedørene når en beveger seg mellom hagen og boligen.

2. etasje
Når du kommer opp trappen, blir du møtt av store gode vinduer i et åpent kjøkken med ekstra god takhøyde. Det gir en deilig romfølelse og samtidig mulighet for å legge klaffer i kjøkkenbordet og invitere til middagsselskap! Stuen rigger seg rundt TV-plassen. I tillegg kan det 3. soverommet innlemmes i stuen hvis det er ønskelig. For å spare plass på badet, er ventilasjonsaggregat og varmtvannsberederen lagt i et kott ved soverommet i 2.etg.

Krabbavigå må være verdens beste plass å vokse opp! Det ser du straks du kommer inn på boligfeltet. Her møter sjø og kyst moderne bebyggelse og flotte utomhusarealet. Et eldorado for alle som liker sjøluft og flott natur. Det er heller ikke spart noe på fellesarealene. Godt planlagt og med en egen bussvei tvers gjennom feltet. Rekkehusene ligger perfekt plassert langs det flotte friområdet. Kan det bli bedre?

Bildegalleri

Krabbavigå i Jåsund

Klikk på bildene for å se større

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig