Fullførte prosjekter

Fjogstadveien, Kleppe

Stor familiebolig med 4 soverom, 2 stuer og 2 terrasser. Boligen er solgt.

Fjogstadveien, Kleppe

Moderne bolig med funksjonelle løsninger

Attraktiv beliggenhet i et sentralt, etablert og barnevennlig område på Riskjell i Kleppekrossen. Her er det kort vei til et vidt spekter av det Klepp har å by på. NB! Boligen er solgt.

Innhold

Det er gangavstand til sentrum og Jærhagen (kjøpesenter). Kort avstand til skoler, både barne- og ungdomsskole, flere barnehager og idrettsanlegg. Kollektivtransport med god bussforbindelse ligger i gangavstand fra eiendommen. Det er også kort avstand til gode tur- og treningsløyper i Kleppeloen.

Om planløsningene

1. etasje består av 3 soverom, tv-stue med utgang til terrasse, stor hall, teknisk/vaskerom, bad og bod. Tv-stuen kan enkelt gjøres om til soverom.

2. etasje består av 1 foreldresoverom med eget bad og walk-in-closet, bod og en stor stue/kjøkkendel. Her har de voksne en egen avdeling. I tillegg er det 2 balkonger – en med flott utsikt mot Sola, og en som er mot Bryne. Begge har utgang fra stue/kjøkkendelen.

Moderne og praktisk i etablert byggefelt

Arkitekten har gjort seg flid i detaljene og tegnet en enebolig med moderne utrykk, samtidig som det ikke går ut over funksjonaliteten. Det er store vindusflater og mønt himling i deler av 2 etasje.

Utendørs har vi et område mot sør som har lun og skjermet beliggenhet mellom boligen og garasjen, som er inkludert. Tomta er på ca 435 m² og ligger i et etablert rolig område sentralt på Klepp.

Ta turen innom Rogalandshus i Storgata 41 på Bryne for en drøs, eller ring Trond på mobil 932 41 604 for å få en visning av tomta.

Bildegalleri

Fjogstadveien, Kleppe

Klikk på bildene for å se større

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig