Fullførte prosjekter

Store eneboliger på Bogafjell

Frittliggende familieboliger i 3 etasjer – grenser til friområde. Boligene er utsolgt.
Store eneboliger på Bogafjell

3 praktiske eneboliger med utleieleilighet

Ny og praktisk enebolig på Bjønnbåsen. Boligene går over 3 plan og rommer både familiens mange behov og en utleieleilighet som gir kjærkomne leieinntekter. Boligene er utsolgt.

Her får dere et stort og praktisk hus og samtidig en romslig og idyllisk tomt med direkte grense mot det flotte og frodige friområdet. Den romslige terrassen ligger sør-vestvendt, lunt plassert i le for nordavinden.

Dette er en perfekt plass å vokse opp, med både et trivelig nabolag og naturen helt frem til tomtegrensen. Nå får du i tillegg mulighet til å leie ut underetasjen. Dette er gull verd når boligen skal finansieres og skattefrie leieinntekter er musikk i bankens ører.

Bjønnbåsen

Bjønnbåsen 4A (solgt)

Garasjen er integrert i boligen, noe som gir en meget praktisk kobling mellom bil og bolig. Boligen har både en flott hall som hovedinngang og en separat biinngang med plass til garderobe og klesvask.

Stue og kjøkken er romslig, med gode soner til tv-krok og oppholdssone. Det romslige kjøkkenet er løst som en praktisk U-løsning med spiseplassen direkte mot terrassen utenfor. Her er det enkelt å trekke ut langbord i festlige anledninger uten for mye ommøblering.

Ellers så har 1.etasje en avlukket foreldresone med walk-in garderobe og eget bad. Det er plassert et separat wc-rom i hallen. Dette er en planløsning som fungerer i hverdagen og har mange bokvaliteter.

Trappen opp til 2. etasje leder deg direkte opp til en tv-stue på hele 37 m2. Den flotte TV-stuen er perfekt for tenåringene, eller barnebarna for den saks skyld. I tillegg inneholder denne etasjen 4 soverom og et praktisk bad.

Her kan du tilpasse rominndelingene etter ønske og behov.

Bjønnbåsen

Bjønnbåsen 4B (solgt)

Dette er en type bolig det stadig blir vanskeligere å få tak i. Et virkelig romslig hus over tre plan og med plass til hele familiens ulike plassbehov. I tillegg har du en utleie-leilighet i underetasjen som gir et kjærkomment tilskudd til finansieringen. Dette legges nå ut for salg på Bjønnbåsen. Tomten ligger helt inntil friområdet, hvor barna kan boltre seg i skog og flott natur.
I underetasjen er det både hovedinngang og bi-inngang direkte fra garasjen. Dette er ekstra praktisk når regnet høljer og bilen skal pakkes. Bi-inngangen leder rett inn i et romslig vaskerom som også fungerer som bod/teknisk rom. Hovedinngangen har plass til garderobe, samt inngang til leilighetsdelen. Leiligheten har 1-2 soverom og ellers alle nødvendige funksjoner.

Boligen ligger flott integrert i terrenget, hvor den romslige terrassen i hovedetasjen ligger syd/vest-vendt med direkte utgang fra kjøkkenet. Stuen og kjøkken har trapp og pipen som en romdeler. Dette gjør rommet spennende og innbydende. Innenfor stuen ligger en romslig tv-stue som også kan fungere som ekstra soverom. En liten gang gir en liten buffersone mot badet i hovedetasjen. Dette badet leveres som gjestewc, men det er fliser, membran, sluk og ellers forberedt for dusj.

I øverste etasje ligger4 soverom som alle er over 10 m2 i tillegg til bad og en herlig loftstue. Dette huset har alt og med svært gjennomtenkte løsninger.

Leieinntektene er skattefrie og er som musikk i ørene til banken når huset skal finansieres. Og skulle familien vokser ytterligere, kan leilighetsarealet benyttes periodevis eller permanent. Mer fleksibelt kan du ikke få det. Vi har bare ett av dette huset, så ta rask kontakt dersom dette er ditt drømmehus!

Bjønnbåsen

Bjønnbåsen 2 (solgt)

Den doble garasjen er integrert i boligen, noe som gir en meget praktisk kobling mellom bil og bolig. Biinngang like ved garasjeporten med plass til garderobe og klesvask.

Stue og kjøkken er romslig og praktisk, med gode soner til tv-krok og oppholdssone. Kjøkkenet er løst som en praktisk U-løsning med spiseplassen direkte mot terrassen utenfor. Her er det enkelt å trekke ut langbord i festlige anledninger uten for mye ommøblering.

Ellers så har 1.etasje en avlukket foreldresone med walk-in garderobe og eget bad. Det er plassert et separat wc-rom i hallen. Dette er en planløsning som fungerer i hverdagen og har mange bokvaliteter.

Trappen opp til 2. etasje leder deg direkte opp til en tv-stue på hele 37 m2. Den flotte TV-stuen er perfekt for tenåringene, eller barnebarna for den saks skyld. I tillegg inneholder denne etasjen 4 soverom og et praktisk bad.

Her kan du tilpasse rominndelingene etter ønske og behov.

Bildegalleri

Store eneboliger på Bogafjell

Klikk på bildene for å se større

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig