Fullførte prosjekter

4 rekkehus på Hana

Prosjektkonkurranse fra Sandnes Tomteselskap. Boligene er utsolgt.
4 rekkehus på Hana

Åsveien – vinnerprosjekt fra Sandnes Tomteselskap

Store og svært praktiske rekkehus som virkelig inneholder alle de rommene dere trenger.

NB! Boligene er utsolgt.

Store og svært praktiske rekkehus som virkelig inneholder alle de rommene dere trenger.

Inngangen ligger i 1.etasje, med både hovedinngang og bi-inngang/vaskerom. Stue og kjøkken har gjennomgående lys og er enkle å gi en god og velfungerende møblering. I tillegg til stue og kjøkken, er det også gjeste-wc i denne etasjen.

I underetasjen er det 3 soverom, hvor hovedsoverommet har walk-in garderobeløsning og direkte utgang til hagen. I tillegg har underetasjen et romslig bad, samt en praktisk bod.

2.etasje inneholder ytterligere 2 soverom, bad, en skikkelig loftstue og utgang til integrert balkong mot vest. Total har boligene har 5 soverom, 3 toalettrom, to stuer og to innganger.

Dette er kvaliteter som er sjelden kost i nye boliger til denne prisen.

Beliggenhet og adkomst

Boligene ligger åpent og fint i terrenget, og noen av dem har noe utsikt mot Gandsfjorden. Boligene har fellesparkering, 1 parkeringsplass pr. boligenhet, men ikke faste plasser. I tillegg er det gjesteparkering.

Det er kort avstand til Sandnes sentrum med både bil og buss. Rema 1000 ligger rett over veien. Også Aspervika skole (barneskole) og Asperholen barnehage ( 0-6 år) ligger rett i nærheten.

Fotballbane ligger like ved både skolen og barnehagen. Hana kirke ligger rett ovenfor boligfeltet. I tillegg til dette, har du kort vei til kanskje Sandnes flotteste turområder. Og er du glad i båtliv, så er det flere båtplasser og båtforeningen rett ned bakken.

Her får du litt av alt, både fjord og fjell, natur og båtliv.

Vinner av prosjektkonkurranse

Mye bolig for pengene!

Dette er den nyeste konkurransen fra Sandnes Tomteselskap, hvor utbygger har levert den beste pakken med tanke på pris, arkitektur og funksjonalitet. Her får du ekstraordinært mye bolig for pengene!

Sandnesmodellen – vår suksessoppskrift!

Særlig prisgunstige boliger gjennom Sandnes Tomteselskap

Med stadig nye næringsetableringer og en voksende befolkning er Sandnes i en rivende utvikling. Behovet for nye boliger tilpasset ulike målgrupper vil være stort i årene som kommer. I denne utviklingen har Sandnes tomteselskap posisjonert seg som en sentral og proaktiv aktør. Prosessen med å framskaffe byggeklare boligtomter – som vi har kalt for Sandnesmodellen – har vekket oppsikt og gitt inspirasjon til andre kommuner i landet. Sandnesmodellen har vist seg å være effektiv, rasjonell og kostnadsbesparende – ikke minst for sluttkunden.

Hvis du ønsker mer info om Sandnesmodellen og hvorfor dette gir deg ekstra gode boligkjøp, kan du lese mer her.

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig