Fullførte prosjekter

6 flotte boliger i Kleivane, Sandnes

4 eneboliger og 1 vertikaldelt tomannsbolig i Kleivane, rett ved turløypene i Melshei. Boligene er utsolgt.
6 flotte boliger i Kleivane, Sandnes

Bo naturskjønt og sentralt i Kleivane i Sandnes

6 individuelle boligenheter i harmoni. Boligene er utsolgt.

Melshei er Sandnes’ best tilrettelagte friluftsområde og har varierte muligheter året rundt. Et godt utbygget nettverk av turveier og stier sørger for det. I tillegg er ny rulleskiløype under opparbeiding. Området har også et rikt dyre- og fugleliv.

Kleivane ligger lunt og solrikt til ved foten av Vedafjell utenfor Sandnes sentrum. Første delfelt ble ferdigstilt i 2014 så området har vært under utbygging en stund allerede, og flere familier har allerede etablert seg i Kleivane. Når området er ferdig utbygget vil det bestå av 550 boliger.

Om boligene

Vi har valgt saltak med en leken variasjon av takvinkler og asymmetri. På denne måten framtrer de som 6 individuelle boligenheter i harmoni.

Boligene A til E er trukket inn fra veien slik at det er biloppstillingsplass foran carporten. Det er uteoppholdsareal også på inngangssiden mot sørøst som kan beplantes og lages til en fin oppholdsplass med formiddagssol. Tomtene har god hagedybde slik at boligene får gode uteområder.

Bolig F ligger innerst i veien hvor tomta smalner. Bolig F har minst hagedybde, men det blir kompensert med den gode bredden på tomta.

Bolig A-C: Enebolig i kjede. BRA 160 m² og 4/5 soverom.
Boligene har overbygget balkong mot nordvest med utgang fra stue og kjøkken, og utgang til hagen i underetasjen fra media/kjellerstue, 2 bad, eget vaskerom og gjestetoalett.

Bolig D-E: Vertikaldelt tomannsbolig. BRA 150-151 m² og 4 soverom.
Tomannsboligen er sammensatt av to ulike enheter som er med på å skape variasjon i bebyggelsen og bryte ned bygningsvolumene. Boligene har balkong med utgang fra stue og kjøkken, og utgang til hagen i underetasjen fra media/kjellerstue, 2 bad, eget vaskerom og gjestetoalett.
Bolig F: Enebolig. BRA 162 m² og 4/5 soverom
Denne boligen er unik med et flott oppholdsrom med stue og kjøkken med store vindusflater og utgang til balkong mot nordvest. Det er også her utgang til hagen i underetasjen fra kjellerstua. Boligen har bakgang, 2 bad og vaskerom.

Vinner av prosjektkonkurranse

Mye bolig for pengene!

Dette er den nyeste konkurransen fra Sandnes Tomteselskap, hvor utbygger har levert den beste pakken med tanke på pris, arkitektur og funksjonalitet. Her får du ekstraordinært mye bolig for pengene!

Sandnesmodellen – vår suksessoppskrift!

Særlig prisgunstige boliger gjennom Sandnes Tomteselskap

Med stadig nye næringsetableringer og en voksende befolkning er Sandnes i en rivende utvikling. Behovet for nye boliger tilpasset ulike målgrupper vil være stort i årene som kommer. I denne utviklingen har Sandnes tomteselskap posisjonert seg som en sentral og proaktiv aktør. Prosessen med å framskaffe byggeklare boligtomter – som vi har kalt for Sandnesmodellen – har vekket oppsikt og gitt inspirasjon til andre kommuner i landet. Sandnesmodellen har vist seg å være effektiv, rasjonell og kostnadsbesparende – ikke minst for sluttkunden.

Hvis du ønsker mer info om Sandnesmodellen og hvorfor dette gir deg ekstra gode boligkjøp, kan du lese mer her.

Hvorfor velge Rogalandshus?

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ansatte

%

fagfolk

%

lokalt

%

trygghet

Ønsker du å bruke et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren?

Kontakt Trond Tveit direkte, eller send oss en melding via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt oss
Trond Tveit

Trond Tveit

Salg/markedsansvarlig